Blog

Interessante artikelen omtrent verzekeringen!
Aug 10, 2014

Verstandskies trekken en zorgverzekering

verstandskies-blogEen behoorlijk aantal mensen laten hun verstandskiezen trekken, noodzakelijk dan wel preventief. In welke mate dit vergoedt wordt door de zorgverzekering is als eerste afhankelijk van waar u de verstandskies laat trekken. Dit kunt u namelijk gewoon laten doen door uw eigen tandarts, maar dit kan ook gebeuren in het ziekenhuis bij de kaakchirurg.
Ga verder met lezen →

Jul 14, 2014

Autoverzekeraar Ditzo

ditzo-blogDitzo heeft verzekeringen ontwikkeld zoals ze oorspronkelijk bedoeld zijn, waarbij de behoefte van de consument enkel telt en niet het gemak van de verzekeraar. De deskundige medewerkers zijn u graag van dienst en luisteren oprecht naar u. Bovendien is er een handige Ditzo iPhone App waardoor u snel en eenvoudig toegang heeft tot alle belangrijke gegevens van uw verzekeringen en altijd weet wat u moet doen in geval van schade.
Ga verder met lezen →

Jun 14, 2014

Waar op letten bij vergelijken van verzekeringen

letten-vergelijkenIn dit artikel gaan we verder in op het vergelijken van verzekeringen in het algemeen. Bij elke verzekeringsvorm zitten er voorwaarden en dekkingen. Een verzekering gaat immers om het dekking van spullen of personen. Veel consumenten letten bij het vergelijken alleen op de maandelijkse prijs. Uiteraard is het verleidelijk om een goedkope verzekering af te sluiten, dit kan u immers veel schelen in de maandelijkse kosten.
Ga verder met lezen →

May 17, 2014

Verplichte verzekeringen

verplichte-blogEr zijn gigantisch veel soorten verzekeringen, in principe is het mogelijk om bijna alles te verzekeren. De vraag blijft alleen of dit echt nodig is. Verzekeringen zorgen ervoor dat u bepaalde schades niet zelf hoeft te bekostigen, maar dat de verzekeraar dit voor u waarneemt.
Ga verder met lezen →

Apr 20, 2014

Pakketverzekering

pakketverzekering-blogBent u benieuwd wat een pakketverzekering is? In principe zijn dit meerdere verzekeringen die bij dezelfde verzekeraar zijn ondergebracht, maar dan in 1 pakket. Het voordeel hiervan is dat de verzekeraar een korting geeft op de totale premie indien u meerdere verzekeringen afsluit. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de totale korting zal uitvallen. Maar is dit wel echt zo voordelig?
Ga verder met lezen →