Waar op letten bij vergelijken van verzekeringen

Jun 14, 2014

letten-vergelijkenIn dit artikel gaan we verder in op het vergelijken van verzekeringen in het algemeen. Bij elke verzekeringsvorm zitten er voorwaarden en dekkingen. Een verzekering gaat immers om het dekking van spullen of personen. Veel consumenten letten bij het vergelijken alleen op de maandelijkse prijs. Uiteraard is het verleidelijk om een goedkope verzekering af te sluiten, dit kan u immers veel schelen in de maandelijkse kosten.

Is dit verstandig?

Het is zeker niet verstandig om alleen te letten op de kosten. De dekking kan onvoldoende zijn waardoor u een schade zelf dient te bekostigen. Juist hierom is het belangrijk een verzekering te vinden die past bij uw eisen en wensen tegen een betaalbare premie. Wij zouden eigenlijk kunnen zeggen dat je dient te letten op de prijs/kwaliteit verhouding van de verzekering die u onder de loep neemt.

Voorwaarden

Tevens vinden veel mensen het vervelend en tijdrovend om de voorwaarden door te nemen. Wij raden het, hoe vervelend het ook is, toch altijd aan om de voorwaarden goed door te nemen voordat u eventueel een verzekering gaat afsluiten. Het kost inderdaad veel tijd, daarentegen kan het u veel geld schelen in geval van schade.

Vergelijken van voorwaarden

Helaas vindt u in onze vergelijking niet alle voorwaarden. De vergelijking zal hierdoor onoverzichtelijk worden. De actuele voorwaarden zijn overigens wel altijd te vinden op de website van de betreffende aanbieder, deze worden dan doorgaans als PDF bestand aangeboden.

Echter vindt u wel enkele belangrijke voorwaarden terug in de vergelijking. Denk hierbij aan een nieuwwaarde regeling, maximale no-claim korting en de opzegtermijn. Dit is slechts een kleine greep van de voorwaarden waarop wij vergelijken. Bekijk zelf ook eens hoeveel voordeel u behaald bij het vergelijken van verzekeringen!

https://www.polishwindow.com